Acties en activiteiten

Laat u als eerste de nieuwe regels uitleggen

Op 12 januari van 19:00 – 20:00 uur zal Gustavo Barrios de nieuwe golfregels uitleggen die per 1 januari 2019 ingaan. Voorkom onnodige straffen tijdens de competitie en wees er snel bij.

Voor het geld hoeft u het niet te laten want er zitten geen kosten aan verbonden. We zien u graag bij Homecourse Indoor Golf Centre.

Homecourse presents Bethpage black state park

16 tot en met 19 mei wordt een van DE golftoernooien van het jaar gespeeld. De US PGA championship at Bethpage black state park. En wij hebben de baan in ons systeem! Kom het
weekend gezellig meekijken naar alle grootheden die gaan voor de titel! Wij verzorgen een scherm
van 2 meter hoog en 3 meter breed waar het toernooi op te zien zal zijn maar dat is niet alles.

Voor de fanatiekeling kan er “meegespeeld” worden met Tiger Woods, Rory McIlroy en vele anderen. Op onze andere simulatoren zal de baan gespeeld worden in toernooi vorm van dezelfde Tee’s die de tour ook gebruikt. Krijg een gevoel (van intimidatie) bij wat de beste spelers op de tour elke week moeten doen, kunnen en presteren.

Kosten voor het inschrijven in het toernooi zijn €20,- en komen kijken naar de wedstrijd zowel op TV als de jongens die meedoen is natuurlijk helemaal gratis.

Aangezien we 1 simulator ombouwen tot bioscoop voor het toernooi zijn er maar 20 plekken beschikbaar in onze eigen Bethpage toernooi dus wees er snel bij.

Speciaal voor ANWB-golfleden: 7,50 euro korting!

Logo ANWB golfAls ANWB Golflid krijgt u bij ons korting. U betaalt slechts € 25,- per golfsimulator per uur. U kunt met maximaal vier personen tegelijk op een simulator golfen.

Kijk ook op de ANWB Golf website.

Reserveer nu! Bel (030) 265 80 32 of stuur een e-mail.