Acties en activiteiten

December acties

December abonnement                                   €100,-
Met een december abonnement kunt u in de maand december onbeperkt gebruik maken van al onze faciliteiten. Dit abonnement is persoonsgebonden. Speelt u met anderen zonder een abonnement dan wordt er een halve simulator huur berekend, ongeacht het aantal medespelers. Spelen er 2 of meer abonnementen tegelijk op een simulator dan worden er geen simulator kosten meer gerekend.

Combineert u graag een rondje golf met een lekker hapje? U kunt 2 uur golfen, onder het genot van een heerlijk hapje.

2 uur golfen met luxe bittergarnituur         € 65,-

We zien u graag bij Homecourse Indoor Golf Centre 
Reserveer nu! Bel (030) 265 80 32 of stuur een e-mail

Homecourse kersttoernooi

Homecourse organiseert zijn eerste golftoernooi op tweede kerstdag. Vergeet de familie en kom gezellig golfen en genieten van een hapje, een drankje en gelijkgestemden. Laat de decemberkou achter u en kom met korte mouwen meedoen aan een hartverwarmend rondje golf. Aangezien kerstmis in Nederland vaak bourgondisch wordt gevierd zijn de hapjes gedurende de dag  geregeld.

We beginnen om 13:00 uur en spelen 18 holes op het wereldberoemde Torrey Pines. We spelen strokeplay met een exact handicap verrekening  en uiteraard hebben we prijzen voor de beste score, de longest drive en de neary.

Homecourse heeft ruimte voor maximaal 24 deelnemers. Inschrijfgeld bedraagt €40,- p.p.
Bel (030) 265 80 32 of stuur een e-mail  om te reserveren.

Speciaal voor ANWB-golfleden: 7,50 euro korting!

Logo ANWB golfAls ANWB Golflid krijgt u bij ons korting. U betaalt slechts € 25,- per golfsimulator per uur. U kunt met maximaal vier personen tegelijk op een simulator golfen.

Kijk ook op de ANWB Golf website.

Reserveer nu! Bel (030) 265 80 32 of stuur een e-mail.