Golf Academy

Golf professionals van Nederland welkom!

Heeft u als golf professional geen vaste locatie om les te geven? Of wilt u de data analyse van een state of the art golf simulator voor uw spelers laten spreken?

Vanaf heden is het mogelijk als  golf professional les te komen geven binnen Homecourse. Speciaal voor de  teaching pro hebben wij een 5 rittenkaart in het leven geroepen zodat lesgeven op simulatoren met slag analyse bereikbaar is. Voel je vrij om een keer langs te komen voor een kop koffie, een uitleg van het systeem en ervaar zelf wat de modernste techniek op het gebied van golf allemaal kan.

Wilt u lesgeven op onze high tech simulatoren? Voor een 5 rittenkaart, goed voor 5 uren die u het beste schikken betaalt u slechts €75,-.

Homecourse en Gustavo Barrios

Gustavo Barrios zet zich onvermoeid in om golflessen te realiseren binnen Homecourse. Gustavo is een master golf teaching professional die je zonder meer kan helpen van een je eerste swing naar een single handicap. Hiernaast is Gustavo gespecialiseerd in het short game, opgeleid op de Dave Pelz school of golf in Ierland. Door de persoonlijke en individuele aanpak  waarbij je 1 op 1 les krijgt is resultaat direct merkbaar.

Neem contact op met Gustavo Barrios via:
06-24388374 of info@golfacademygustavobarrios.nl

Homecourse en Stuart Burley

Stuart Burley, golf professional, eigenaar van Burton putters en coach op het gebied van putten.
Weinig mensen weten meer van putten in Nederland dan Stuart Burley.

Hierbij willen wij graag bekend maken dat Stuart Burley de grootste kantelbare putting green heeft gebouwd van Europa en hij staat in Homecourse! Los van het feit dat er nu ook met grote precisie getraind kan worden op het gebied van putten zal Stuart ook beschikbaar zijn voor het geven van put les binnen Homecourse.

Putten wordt al jaren ondergewaardeerd in de golfsport. Natuurlijk is het leuk om lange ballen weg te rammen met je driver. Of zo afstand zeker mogelijk te slaan met je ijzer. Of een bal zo precies mogelijk weg te leggen met je wegde.. Feit blijft dat bijna de helft van de slagen in een ronde puts zijn. Hier is dus verreweg het meeste te winnen en hier kan Stuart als heen ander bij helpen.

Neem contact oplet Stuart Burley via:
06-80044038 of stuur een email naar stuartburley112@gmail.com