Indoor Golfles

bedrijfsuitjeWil je doelgericht aan de slag om je golfswing, chipslag of putting techniek te verbeteren? Of wil je gewoon de beginselen van het golfspel leren kennen? Het kan bij Homecourse!

Bij de Golf Academy van Homecourse in Utrecht kun je namelijk als beginnend en ervaren golfer indoor golflessen volgen. De golflessen worden in kleine groepen (maximaal 4 personen) gegeven. Er is dus meer dan voldoende ruimte voor persoonlijke aandacht. Onze golf teaching professionals staan klaar om jou de theorie en praktijk van het golfen te leren!

Golf clinic

Naast onze standaard golflessen is het mogelijk om in 2 uur tijd kennis te maken met het golfspel. Dit kan door middel van onze golf clinic. Onder intensieve begeleiding van een golfprofessional behandelen we in 35 minuten per onderwerp de full swing, de short game en het putten.

De golf clinics zijn te boeken vanaf 6 personen. Ideaal voor een personeelsuitje!

Voordelen indoor golfles

Je vraagt je misschien af waarom je indoor golflessen zou nemen in plaats van gewoon lessen in de buitenlucht op de baan. Indoor golf biedt verschillende voordelen boven golfen op een golfbaan.

  • Tientallen golfbanen tot je beschikking. Met een indoor golfles kun je ervaring opdoen op vele verschillende golfbanen. Bij Homecourse heb je de keuze uit tientallen golfbanen die worden vertoond op ‘state of the art’ simulatoren die een unieke en realistische ervaring garanderen.
  • Je bent niet afhankelijk van daglicht of weersomstandigheden. Indoor golflessen kun je op elk moment van het jaar volgen. Weer of geen weer!
  • Direct feedback op je spel. Dankzij hoogwaardige meetapparatuur ontvang je direct uitgebreid feedback op je golfspel. Zo krijg je direct inzicht in je speelstijl en kun je aan de slag met je verbeterpunten.

Daarnaast krijg je bij Homecourse natuurlijk les van een erkende golfprofessional die jou adviseert en naar een beter niveau begeleidt!

De golfleraren van Homecourse

Gustavo Barrios

Gustavo Barrios zet zich onvermoeid in om golflessen te realiseren binnen Homecourse. Gustavo is een golf teaching professional die jou van een eerste swing naar een single handicap gaat helpen!

Gustavo is gespecialiseerd in het zogenaamde “short game”. Hij is opgeleid op de Dave Pelz Golf School in Ierland. Door zijn persoonlijke en individuele aanpak word je efficiënt getraind en merk je direct resultaat.

Geïnteresseerd in golfles van Gustavo Barrios? Bel 030 265 80 32 of mail info@homecourse.nl.

Stuart Burley

Stuart Burley, golfprofessional, eigenaar van Burton putters en coach op het gebied van putten. Er zijn maar weinig mensen in Nederland die meer weten van putten dan Stuart Burley!

Stuart Burley heeft de grootste kantelbare putting green van heel Europa gebouwd en deze is geplaatst bij Homecourse! Stuart zal jou met zijn lessen uitdagen op deze putting green en je helpen om een nóg betere golfer te worden.

Putten wordt al jaren ondergewaardeerd in de golfsport. Dat is zonde, want met een goede putting techniek wordt het gemakkelijker om je score te verbeteren. Met putting lessen valt dus veel winst te behalen.

Geïnteresseerd in golfles van Stuart Burley? Bel 030 265 80 32 of mail info@homecourse.nl.

Wat kosten indoor golflessen?

Introductiepakket: € 180,- (maximaal 4 spelers, € 45,- p.p.)

  • 3 lessen van 60 min (full swing, short game, baanles)
  • € 10,- korting op 5-rittenkaart Homecourse

Starterspakket: € 360,- (maximaal 4 spelers, € 90,- p.p.)

  • 5 lessen van 60 min (full swing, pitchen, chippen, putten, baanles)
  • € 20,- korting op 5-rittenkaart Homecourse

Homecourse Handicap 54 pakket: € 720,- (maximaal 4 spelers, € 180,- p.p.)

  • 10 lessen van 60 min (full swing, pitchen, chippen, putten, baanles)
  • € 40,- korting op 5-rittenkaart Homecourse

Homecourse Golf clinics: € 33,- per persoon (minimaal 6 personen)

Meer weten?

Bel 030 265 80 32 »

of mail: info@homecourse.nl