Indoor golf

Wat is indoor golf?

Indoor golf bij Homecourse wordt gespeeld op computer simulatoren. Met je eigen clubs, golfschoenen, golfhandschoen en je eigen golfbal, (zolang hij wit is), zijn we in staat alle facetten van het golfspel na te bootsen en te spelen. Natuurlijk hebben wij ook clubs staat voor degene die geen eigen set hebben.

Je speelt de bal vanaf een sensorbord die, vlak voordat de bal geraakt wordt, zoveel mogelijk informatie verzameld van jouw clubblad. Staat het clubblad open of dicht, is het een inside out of outside in swing, clubhoofd snelheid, alles wordt gemeten.

Hierna is je bal aan de beurt. Balsnelheid, richting, hoogte van je bal ten opzichte van de grond, side spin en backspin worden gemeten. Op basis van al deze data maakt de computer razendsnel een berekening. Deze berekening stelt de computer in staat ons te laten zien wat de bal in het echt zou doen. De projectie laat vervolgens zien wat er zou gebeuren.

Door wereldberoemde banen in te scannen en te digitaliseren zijn we in staat 27 beroemde golfbanen te spelen op onze simulatoren. Benieuwd hoe dit gaat? Bekijk het zelf!

Wat heeft Homecourse te bieden?

Homecourse beschikt over zes ‘state of the art’ simulatoren die u een complete golfervaring zullen geven. Elke golfsimulator biedt de mogelijkheid om 27 verschillende en wereldberoemde golfbanen te lopen.

Elke simulator is uitgerust met meerdere high speed camera’s die elke beweging registreren en realistisch weergeven op het scherm. De full HD beamers zorgen voor een haarscherp beeld. Na elke slag krijgt u een volledige swinganalyse, die u op weg kan helpen om uw golfspel te verbeteren. U heeft de keuze om op een driving range te oefenen of een volledige golfcourse te lopen.  Zo kiest u eenvoudig voor de volgende banen:

Aviara Golf club
Banff Springs Golf Course
Barton Creek
Bountiful Ridge Golf Course
Cabo del Sol Ocean Course
Gleneagles Golf Club
Greywolf Golf Course
Hokulia Club
Kuneticka Golf Resort
Loch Lomond Golf Club
Oslo Golfklubb
Panther Lake Course
Ocean Par 3 Course
Pelican Hill Golf Club
Pinehurst no. 8
Pine Canyon Club
National Links
Sanctuary Golf Course
Stone Canyon Golf Club
Taghazout Golf Course
Thanksgiving Point Golf Course
The Belfry
Troon North Golf Club
Wade Hampton Golf Course
Whistler Golf Club
Wolf Peak par 3 Course

Tarieven

Simulator  € 32,50 p/u (met maximaal 4 personen)
5-rittenkaart voor € 120,-
Maandabonnement (persoonsgebonden) €100,-

Bekijk ook onze acties

Reserveren?

Neem contact met ons op!