Homecourse zakelijk

Wilt u een keer een ander uitje plannen met uw personeel? Ga eens golfen, ook in de winter!

Bij Homecourse heeft u de mogelijkheid de gehele of een deel ruimte te reserveren voor uw bedrijf. 6 State of the art golfsimulatoren verzorgen het entertainment van de avond waarop zeker 30 gasten tegelijkertijd kunnen golfen.

Wij faciliteren een volledig ingerichte bar waar een hoge kwaliteit aan koffie, thee, wijnen, speciaal bieren en frisdranken geschonken worden.

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Als u met een groep ook een maaltijd wenst te gebruiken, werken wij samen met Henk van Keulen, een cateraar met enkel duurzame en lokale producten. Onze mogelijkheden voor het verzorgen van uw diner bestaan uit het serveren van een koud- en warm buffet, tot een 6 gangen walking dinner. Drank is op nacalculatie.

page2image1762624              page2image1762176             page2image1738656

Arrangementen bestaan uit een reservering van de ruimte met alle faciliteiten voor circa 4 uur, met opties voor het diner.

Avond golfen met koud- en warm buffet                 € 55,- p.p.
Avond golfen met 6 gangen walking dinner           € 70,- p.p.

Groeps- en bedrijfsfeesten kunt u reserveren vanaf 25 gasten.

Vergaderen

Ook voor een vergadering buiten de deur staat Homecourse voor u klaar. Kom in alle rust vergaderen om vervolgens uitgebreid te lunchen waarna u en uw collega’s lekker af kunnen sluiten met een balletje slaan.

Arrangementen zijn er al vanaf €25,- p.p.

We zien u graag bij Homecourse Indoor Golf Centre.