Homecourse zakelijk

Wilt u een keer een ander uitje plannen met uw personeel? Ga eens golfen; zomer en winter!

Bij Homecourse heeft u de mogelijkheid de gehele of een deel ruimte te reserveren voor uw bedrijf. Zes state of the art golfsimulatoren verzorgen het entertainment van de avond waarop zeker 30 gasten tegelijkertijd kunnen golfen.

Wij faciliteren een volledig ingerichte bar waar een hoge kwaliteit aan koffie, thee, wijnen, speciaal bieren en frisdranken geschonken worden.

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen? Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel ons, (030) 265 80 32 . Als u met een groep ook een maaltijd wenst te gebruiken, werken wij samen met Henk van Keulen, een cateraar met enkel duurzame en lokale producten. Onze mogelijkheden voor het verzorgen van uw diner bestaan uit het serveren van een koud- en warm buffet, tot een 6 gangen walking dinner. Drank is op nacalculatie.

page2image1762624              page2image1762176             page2image1738656

Arrangementen bestaan uit een reservering van de ruimte met alle faciliteiten voor circa 4 uur, met opties voor het diner.

Avond golfen met koud- en warm buffet                 € 55,- p.p.
Avond golfen met 6 gangen walking dinner           € 70,- p.p.

Golf clinic

In een 2 uur durende golf clinic introduceren wij u het golfspel of leren wij u uw golfspel te verbeteren. Onder intensieve begeleiding van een golf professional behandelen we in 35 minuten per onderwerp de full swing, de short game en het putten.

Bij een indoor faciliteit kunnen we de sport natuurlijk combineren met het aangename. Er is tijdens de clinic altijd ruimte voor een drankje tussendoor en na de tweede ronde verzorgen wij voor u en uw gasten graag een bittergarnituur.

Golf clinics zijn te boeken vanaf 9 personen en kosten bedragen €30,- p.p.

Vergaderen

Ook voor een vergadering buiten de deur staat Homecourse voor u klaar. Kom in alle rust vergaderen om vervolgens uitgebreid te lunchen waarna u en uw collega’s lekker af kunnen sluiten met een balletje slaan.

Arrangementen zijn er al vanaf €25,- p.p.

We zien u graag bij Homecourse Indoor Golf Centre.

Alle genoemde prijzen op deze pagina zijn exclusief 21% BTW.