Het is zover!

Sjaak in actie op de golfsimulator
Sjaak in actie op de golfsimulator

Na enkele maanden hard werken is het eindelijk zover. De deuren kunnen open en er kan gegolfd worden bij Homecourse. De simulatoren werken en zijn afgesteld, de bar en keuken zijn ingericht, de kleedkamers zijn op orde en de tafels en stoelen staan klaar om u te verwelkomen. We hebben hard gewerkt om het voor onze gasten zo comfortabel en aangenaam mogelijk te maken.

De meeste aandacht is uiteraard uitgegaan naar de golfsimulatoren. Deze zijn tenslotte het hart van ons bedrijf. We hebben het licht binnen onze locatie zo aangepast zodat de beelden op de projectieschermen volledig tot hun recht komen, terwijl we bij de bar en zitgelegenheid nog steeds kunnen genieten van daglicht. Mogelijk dat we dit per seizoen wat moeten aanpassen, maar deze mogelijkheid hebben we.

Het allerbelangrijkste moet echter nog komen. Dat zijn onze gasten. Wij hopen dat zij evenveel plezier aan ons golf centre gaan beleven als wij dit doen. Wij zullen alles in het werk stellen om het iedereen die binnenkomt zoveel mogelijk naar hun zin te maken. Misschien is het zelfs mogelijk dat het voor hen als een werkelijke homecourse gaat voelen.