Origineel bedrijfsuitje

Op zoek naar een écht origineel bedrijfsuitje? Kies dan voor een dagje golfen op een virtuele golfbaan! Bij Homecourse kun je terecht voor een complete indoor golfervaring, dankzij onze ‘state of the art’ golfsimulatoren.

Bedrijfsuitje Utrecht

bedrijfsuitjeHomecourse is de ideale locatie voor een origineel bedrijfsuitje in Utrecht. Met maar liefst 6 golfsimulatoren en een putting green is het mogelijk om met 30 man tegelijk te golfen.

Bedrijfsuitje met een kleine groep? Ook dat is mogelijk bij Homecourse. Huur dan een of twee van onze golfsimulatoren. Per simulator kunnen maximaal 4 personen tegelijk spelen.

Zomer en winter

bedrijfsuitje utrechtfIndoor golfen als bedrijfsuitje kan het hele jaar door, zowel voor beginners als voor gevorderden. Geniet tijdens het golfen van een goed glas wijn of een lokaal seizoensbiertje en stel zelf een heerlijke borrelplank samen. Duurzaamheid en fairtrade staan bij ons hoog in het vaandel.

We hebben alle essentiële benodigdheden voor het golfspel (clubs, golfballen) voor jullie klaar staan. Natuurlijk is het ook mogelijk om je eigen golfset mee te nemen. Via onze simulatoren heb je de keuze uit 27 wereldberoemde golfbanen. Met onze full HD beamers worden ze haarscherp in beeld gebracht.

Interesse in een bedrijfsuitje? Bel voor een vrijblijvende offerte: 030 265 80 32

Golf Clinic

origineel-bedrijfsuitjeWe begrijpen dat niet al jouw collega’s ervaren golfers zijn. Daarom is het bij Homecourse ook mogelijk om een Golf Clinic te boeken. Tijdens de Golf Clinic maak je in 2 uur kennis met deze bijzondere sport. Onder begeleiding van een golfprofessional behandelen we de full swing, de short game en het putten.

De golfsimulator vertoont na elke slag een uitgebreide swinganalyse met onder andere de afgelegde afstand, de hoek van de bal, de snelheid van je club en van de bal, de side- en backspin en nog veel meer. Zo ontdek je op een professionele en ontspannen manier de fijne kneepjes van de golfsport!

Na afloop is het natuurlijk mogelijk om gezellig na te genieten aan onze volledige ingerichte bar onder het genot van een drankje en een borrelhapje.

Golf Clinics zijn te boeken vanaf 9 personen en kosten bedragen € 30,- p.p. excl. btw.

Bedrijfsuitje met diner

Homecourse heeft naast het golfspel nog meer te bieden. Wij organiseren namelijk volledige arrangementen voor een compleet bedrijfsuitje. Samen met je collega’s kun je tijdens of na het golfspel bij ons genieten van een uitgebreid diner dat wij in samenwerking met onze duurzame cateraar volledig voor jullie verzorgen. Inclusief een ruime keuze aan wijn of een speciaalbiertje!

Arrangementen bestaan uit een avondreservering van de gehele ruimte met alle faciliteiten voor circa 4 uur, met verschillende opties voor het diner.

  • Avond golfen met koud- en warm buffet: € 55,- p.p. incl. btw.
  • Avond golfen met 6 gangen walking dinner: € 70,- p.p. incl. btw.

Reserveren?

We verwelkomen je graag in Utrecht!

BEL 030 265 80 32 »

of mail: info@homecourse.nl