Theo’s blog – December: We bouwen een green

We hebben prachtig nieuws voor mensen die ook binnen aan hun puttechniek willen werken. Zoals misschien al was opgevallen is het bij de entree van Homecourse nogal leeg. Wij hadden van het begin af aan al in gedachten om daar een green neer te leggen. In december gaat dit gebeuren. In samenwerking met Burton Putters, de absolute top op het gebied van het maken putters, zal er een green van zes bij vier meter worden gebouwd, die ook nog eens in hoogte verstelbaar is. Wij zijn erg blij met deze samenwerking en wat hieruit voort gaat vloeien.

Omdat meer mensen de weg naar Homecourse weten te vinden vonden we het tijd worden om wat te gaan organiseren. Wij zijn er erg trots op dat we een golfprofessional hebben die hier lesgeeft. Om hem te introduceren en voor uw plezier hebben we in december op zaterdagavond tussen acht en negen uur als extraatje dat onze huisprofessional, Gustavo Barrios, indien gewenst gratis aanwijzingen geeft aan de mensen die dan aan het spelen zijn. Mogelijk erg aantrekkelijk voor beginners die kennis willen maken met het golfspel. U kunt natuurlijk ook bij hem individuele lessen boeken. Kijk voor meer informatie elders op onze website.

Daarnaast willen we in de laatste koude maanden van het jaar mensen op woensdag wat extra verwennen. In het kader van ‘woensdag bitterbaldag’ bieden we iedereen die minimaal een uur golf boekt op woensdag een portie (6 stuks) bitterballen aan. Dit om het indoor golfen nog aangenamer te maken.

En last but not least organiseren we op 2ekerstdag het eerste Homecourse kersttoernooi. Elders op de site is dit uitgebreider beschreven. We zijn zeer benieuwd of boxing day, zoals de Engelsen dit noemen, een mooie datum is om te gaan golfen. In heel veel landen is dit een dag om het huis uit te gaan en leuke dingen te doen. Wij dachten dat golfen onder de kerstboom een bijzonder boxing day uitje zou kunnen zijn.

We hopen u in de komende maanden bij Homecourse te kunnen begroeten.