Theo’s blog- Maart: USPGA Bethpage black state park

We hebben al enige tijd niks van ons laten horen. We merken dat met alles wat er gaande is het schrijven er zo nu en dan bij inschiet. Hoog tijd om weer even bij te praten dus.

In de tussentijd hebben we niet stil gestaan. Stuart Burley, eigenaar van Burton putters heeft zijn green afgebouwd en is een letterlijk een groot en zwaar succes. 24 vierkante meter premium green waarop getraind kan worden. Het gewicht? Meer dan 1000 kg aan staal, hout en kunstgras.

Onze eerste winter is bijna voorbij en we merken dat de golfers weer naar buiten gaan. We merken dat bij zware wind, regen en erger we nog steeds heel erg intrek zijn. Deze dagen worden natuurlijk vanaf nu echter schaarser en we verwachten dan ook dat de golfers weer meer en meer naar buiten gaan.

Voor ons jaar volgt nu een deel twee. In de herfst en winter hebben we geprobeerd om de golfers te bereiken en hen een alternatief de bieden voor een natte, bevroren en winderige golfbaan. In de lente en zomer zullen we ons meer richten op de zakelijke markt. Teambuilding, bedrijfsfeestjes en personeelsfeesten moeten regelmatig Homecourse gaan vullen. Door onze grootte kunnen we als enige in Nederland indoor golf combineren met clinics, feesten en partijen, maar de grote uitdaging is opnieuw het krijgen van naamsbekendheid. Weten de golfers in de regio inmiddels dat we bestaan, de bedrijven weten dit nog niet.

In de lente en zomer zullen we echter onze golfers niet vergeten. We begrijpen dat de liefde van de mensen voor ons spelletje, ons in staat stelt om te bestaan. We zullen deze zomer daarom enkele bijzondere dingen gaan doen. Gedurende enkele grote toernooien zullen we onze klanten de mogelijkheid geven om op 1 van onze simulatoren tijdens de uitzending met het toernooi mee te spelen. Hier beginnen we mee zodra de licentie uitbreiding hiervoor is geregeld. Graag willen we het USPGA kampioenschap mee kunnen pakken. De major, dit jaar op Bethpage black state park, zal een zware uitdaging zijn voor alle spelers die mee zullen doen.

Wij zijn benieuwd hoe Homecourse het gaat doen in de zomer. Het zal anders zijn dan tot nu toe, maar het zal nog steeds spannend en uitdagend zijn.